[top]

Kontakt:
Tel.: +420 601 354 333
(remove XX) info XX @ptakoviny-karneval XX .cz

Prodejna ptákoviny (maloobchod):
Jaromírova 3, Praha 2
Po - Pá: 9:30 - 18:00
So: 9:30 - 16:00




200 m2 prodejní plochy

www.ptakoviny-karneval.cz

Ptákoviny Karneval

Ptákoviny-karneval jsou internetový obchod i kamenná prodejna s karnevalovými doplňky, kostýmy, vtipnými a originálními dárky i kanadskými žertíky. 


Nabízíme karnevalové oblečky pro děti a dospělé, karnevalové doplňky - jako nejrůznější elegantní i směšné klobouky, čepice, čelenky, párty čepičky, doplňky ke kostýmům - jako jsou boa, rukavičky, kravaty a kšandy, dále horor masky, benátské masky, škrabošky, velké množství paruk - například afra a jiné pánské i dámské paruky, sexy doplňky ke kostýmům včetně punčoch a nalepovacích řas, sexy dárky, spodní prádlo a vtípky, originální i vtipné dárky - jako například bavlněná trička s vtipným potiskem, bavlněná trička s Patem a Matem, trenýrky s nápisem a kalhotky s žertovným potiskem, dárkovou keramiku a cedulky s vtipnými nápisy nebo se jmény.

Na tématické párty nabízíme velké množství doplňků. Nejrozšířenější nabídku doplňků máme na oblíbené pirátské večírky (pirátské klobouky, šátky, klapky na oči, plnovousy, pirátské šavle a pistole, vlajky a jiné dekorace, nechybí ani nafukovací papoušek a papoušek na rameno, který by neměl chybět na žádné pirátské párty). Nabízíme také doplňky a kostýmy na mexickou párty (nejoblíbenější jsou mexická sombréra, mexické poncho a stylové knírky). Blízké Mexiku jsou také havajské párty (nabízíme havajské plážové slamáky, květinové věnce, havajské barevné košile a šortky, střapaté sukně a havajské podprsenky, celé kostýmy Hula tanečnic a Zulu bojovníků, kytky do vlasů, rautové špejle, brčka, tiki keramiku, palmy, a také jiné květinové dekorace). Často vyhledávanými jsou i kovbojské a westernové doplňky ve stylu divokého západu (u nás najdete kovbojské klobouky, kostýmy, doplňky ke kostýmům, pistole a pušky, biče, indiánské čelenky, indiánské kostýmy). Oblíbená jsou také témata z naší historie, jako je například Římská a Řecká párty, retro, hippie a disco párty (na každou z těchto párty se u nás plně vybavíte kostýmy, klobouky, parukami, brýlemi a dalšími doplňky).
Dalším oblíbeným tématem je Mikulášská párty (najdete u nás andělská křídla, svatozáře, kostýmy andělů, kostýmy čertic a ďáblů, rohy na čelenkách, svítící rohy, čertovské sety, černidla na zuby i tváře, trojzubce a čertovské paruky, luxusní kostým Mikuláše a další doplňky). V neposlední řadě nabízíme doplňky a dekorace na oblíbené upíří, hororové, zombie a Halloweenské párty (pro tyto akce máme v naší nabídce upíří kostýmy, kostýmy vampírek, pláště, zuby, umělou krev, umělé jizvy, líčidla a hororové kontaktní čočky, falešné úrazy, dekorace - kostry, krvavé ruce, lebky a girlandy). Nezapomínáme ani na čarodějnice a jejich slet (máme pro vás spousty čarodějnických kostýmů, plášťů, klobouků, košťat, kotlíků, nosů a drápů, líčidel a dekorací). 

Mimo klasických historických a vtipných kostýmů nabízíme také sexy kostýmy na sexy párty, sexy dárečky (vtipné slipy, bonbonková tanga, pouta, bič, borat plavky), sexy hry (Francouská hra lásky, Harašeníčko a hra Člověče napij se).

Pro narozeninové párty a další oslavy u nás najdete helium, balonky nejrůznějších tvarů a barev, papírové párty čepičky, panáky na krk, dortové svíčky a fontány na dort, konfety, girlandy a jiné dekorace.